Rólunk

Cilek Magyarország (Cilek Kids) – a Çilek Törökország és Gálabau Kft. együttműködésében!

A Çilek bútormárkát 1996-ban alapították Törökországban, és a mai napig 100%-ban az alapító család tulajdonában van. A márka jelenleg baba, gyermek és ifjúsági bútorok tervezésével és gyártásával foglalkozik, melyeket különböző „Çilek Szoba” koncepciókban értékesít világszerte.    

Cégünk 1996-óta foglalkozik bútor kiskereskedelemmel, és több mint 5 éve a Çilek márka forgalmazásával. A cégcsoportunk részét képező Bere Trade Kft. a Çilek egyetlen hivatalos hazai nagykereskedelmi disztribútora. A márka külföldi és belföldi forgalmazása mellett elindítottuk a saját webáruházunkat, hogy közvetlen szolgáltatást tudjunk biztosítani az érdeklődő fogyasztóink számára.

A Çilek a termékek gyártása során a legfejlettebb gyermekbiztonsági előírásokat alkalmazza, így biztosítva a magas minőségű gyerekbútorok előállítását, melyek az Európai Uniós előírásoknak is megfelelnek. Mindeközben kizárólag olyan alapanyagokkal dolgozik a márka, melyek gyermekeink egészsége  szempontjából is biztonságosak!

 

Miért válassz Çilek termékeket, akár online is?

Termékeinkhez tartozó elektronikai eszközök természetesen CE tanúsítvánnyal vannak ellátva. Termékeink csomagolásához pedig rendelkezünk REACH tanúsítvánnyal, mely az uniós jogszabályok egyike, és az Európai Unió vegyi anyagok összetett állapota miatt előforduló környezeti és egészségügyi feltételek vizsgálatát biztosítja. Ezek mind bizonyítják, hogy a Çilek részéről nem csak egy ígéret a kiemelkedő minőség!

A gyártási folyamat teljes körűen a Çilek irányítása és ellenőrzése alatt van, ezzel is garantálva stílusos és kényelmes termékei magas minőségét és megbízhatóságát.

 

Miért vásárolj nálunk?

 1. Egyszerűsített vásárlási folyamat!

  • Vásárlás egyszerűen: Felhasználói fiókot nem kell létrehoznod ahhoz, hogy vásárolj!
  • Egyszerűsített vásárlási folyamat: Kapcsolattartási Információk –> Szállítási Adatok à Fizetés
  • Fizethetsz azonnal bankkártyával vagy utánvételesen is vásárolhatsz termékeket
  • Szerelési és szállítási kedvezmények

 2. Megbízható partner

  • Helyi vállalkozásként természetesen biztosítjuk számodra a Magyarország és az EU által előírt fogyasztói jogokat
  • Hazai garanciális előírásoknál kedvezőbb feltételeket biztosítunk.
  • Megbízható partnerhálózat (web biztonság, biztonságos online fizetés, logisztika)

 3. Fogyasztói élmény

  • Fontos a véleményed! Amennyiben tőlünk vásárolsz, emailben vagy ügyfélszolgálatunkon keresztül (telefonon) kikérjük a termékünkről szerzett tapasztataidat
  • Ügyfélszolgálat az év minden munkanapján 09:00 – 16:00 között
  • Fogyasztói tapasztalatok begyűjtése és felhasználása a Çilek termékgyártás és webáruházunk fejlődése érdekében!